Γλώσσες
English Español Deutsch Greek Nederlands Russian Türk

Κράτηση

ισολογισμος

Νέα & γεγονότα

Πληρωμές

Τοπική ώρα

 

 

Δέκα χιλιόμετρα καταγάλανων νερών στην παραλία του πευκοχωρίου λευκή άμμος και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και βραβεύονται κάθε χρόνο με την Γαλάζια σημαία της Ε.Ε. σας περιμένουν στις διακοπές σας. Το πευκοχώρι είναι ιδανική παραλία για παιδιά μια και τα νερά είναι ρηχά, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη με ναυαγοσώστες, ξαπλώστρες, και μπαρ το οποίο προσφέρει δροσερά κοκτέιλς, σαλάτες και ελαφρύ μεσημεριανό για όσους επιθυμούν lounge ‘’θαλασσοθεραπεία’’ στο απέραντο γαλάζιο.Η παραλία στο πευκοχωρι έχει ένα μεγάλο πεζόδρομο όπου μπορείς να κάνεις βόλτα ανάμεσα στα διάφορα μπάρ, καφέ,εστιατόρια,και πλήθος άλλα μαγαζιά και ξενοδοχεία

Μοναδικό ανάμεσα στα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική βρίσκεται το Marabou στο Πευκοχώρι. Πάνω σε μια ειδυλλιακή απέραντη παράλια με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και με θέα τη θάλασσα από όλα τα δωμάτια.
Τό Marabou στο Πευκοχώρι θα σας χαρίσει ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Είμαστε μέσα στο χωριό και πάνω στη πεντακάθαρη θάλασσα της Χαλκιδικής που σας περιμένει έξω από το δωμάτιό σας!